У соціальній мережі розмістили дивовижну публікацію за участю царюючої королеви Великобританії і королівств співдружності з Віндзорської династії, верховного Головнокомандувача Збройними силами Великобританії і Церкви Англії Єлизавети II.

Відповідний пост розмістили в акаунті "Королівська сім'я"

"Напередодні завтрашнього 96-річчя королеви,@royalwindsorhorseshow випустили нову фотографію Її Величності з двома її занепалими поні, Байбек Кеті і Байбек Найтінгейл. Зроблена в минулому місяці на території Віндзорського замку, Ця фотографія є четвертою в серії фотографій, випущених Королівською кінною виставкою в Віндзор, після знімків, присвячених Золотому ювілею, Платиновому ювілею і 90-річчю Її Величності. Вперше поставлений в 1943 році, «Королева» відвідувала всі королівські Віндзорські кінні виставки. henrydallalphotography.com", -підписаний пост в соціальній мережі.

Пост Королівська сім'я в Instagram
Пост Королівська сім'я в Instagram

Публіка, яка підписана на сторінку, присвячену королівській родині, перевалила позначку в 10 мільйонів чоловік. Численна аудиторія не могла пройти повз таку новину і почала писати свої відгуки під знімком королеви Великобританії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Єлизавета ІІ. Фото: YouTube
Єлизавета ІІ. Фото: YouTube

"королева така красива!!!", "ох яке диво", "відмінне фото з 96-річчям на завтра", "Її Величність з деякими з її найулюбленіших істот — кіньми. Поступається тільки коргі"," дивно, Хай живе королева", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Королівська сім'я в Instagram
Коментарі на пост Королівська сім'я в Instagram

Коментарі на пост Королівська сім'я в Instagram
Коментарі на пост Королівська сім'я в Instagram

Нагадавши, Меган Маркл і принци Гаррі підтримали Україну на нових іграх.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі назвали легендарних людей, які зробили пожертви для України.