Відома українська співачка Настя Каменських вирушила до США для того, щоб розповісти світові правду про війну в Україні. Дуже важлива місія сьогодні.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона публікує важливу інформацію, яка стосується ситуації в країні.

Практично всі два місяці війни артистка перебувала в Іспанії, і зараз вона прийняла рішення виїхати в Сполучені Штати Америки, щоб весь світ дізнався про проблеми України, і допоміг закінчити війну якомога швидше.

Вона дала інтерв'ю місцевій ведучій, яке було показано по американському телебаченню. Саме за це вона і подякувала їм, а також усім тим, хто не мовчить.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Спасибі @telemundo за можливість говорити про мою країну. Сьогодні моя місія голосно кричати на весь світ про геноцид нашої нації. Важливо, щоб війна в Україні не стала "звичною" світу. Зроблю все, що в моїх силах, щоб людські жертви і розбомблені споруди не стали просто статистикою. Бо війні не місце в сучасному світі" - йдеться в повідомленні під постом.

До слова, незадовго до цього Потапу і Насті Каменських, а також ряду інших українських діячів заборонили в'їзд до Росії на 50 років. До 2072 року вони не зможуть туди потрапити.

Ця новина не сильно засмутила українських артистів, і Потап відреагував на це з посмішкою.

"Наша з @kamenskux реакція на заборону в'їзду в Росію на 50 років))) 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🏻🙏🏻🙏🏻Чого так мало! Вимагаю по 200 кожному!!!"- йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що засмаглий Потап зрадів забороні на в'їзд до Росії, відпочиваючи з Каменських на пляжі

Раніше повідомлялося, що коври замість зброї і пралки на місце бомб : Потап жорстко висміяв окупантів-мародерів

Також, "Потап" жебракує на вулиці і випрошує гроші у "Насті Каменських"