Нещодавно шанувальників шокувала інформація про розставання однієї з найяскравіших пар українського шоубізнесу - Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої. Однак незважаючи на те, що зірки більше не разом вони підтримують теплі стосунки. Так, Дантес на своїй сторінці в соціальній мережі instagram поділився пікантним знімком колишньої дружини і привітав її з Днем народження.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва нещодавно заявили про розставання. Ця новина шокувала багатьох шанувальників, проте зірки не перестали спілкуватися, і як відзначають самі, все ще люблять один одного, але вже по іншому.

Володимир Дантес. Фото: Youtube
Володимир Дантес. Фото: Youtube

Так, в День народження Наді Дорофєєвої Дантес вирішив привітати колишню дружину, поділившись на своїй сторінці в соціальній мережі досить пікантним знімком. На фото співачка позує практично без верхнього одягу, тільки в одній білизні. У підписі до фото Дантес привітав колишню дружину з Днем Народження і побажав любові.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"З днем народження. Люби і будь коханою", - написав Володимир Дантес під фото співачки.

Раніше інформаційний портал Знай писав, голлівудський актор Міккі Рурк заявив, що Росія свідомо програла Україні, Потап не стримав емоцій: "Ніколи не переможе".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал писав, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з" Бумбокс": "Хороший пастор".