Всесвітньо відома американська акторка, зірка Голлівуду, 46-річна Анджеліна Джолі, яка після розлучення з Бредом Піттом занурилася в нові стосунки, продовжує дивувати своїх фанатів навіть нічого не роблячи. Все вже вирішили за неї - шанувальники постійно публікують в мережах її нові та архівні знімки.

У самої Джолі є Сторінка Instagram, де 12 мільйонів підписників, але багатьом просто не вистачає того, що виставляє зірка. Так, в мережі з'явився архівний кадр, де акторка ще "пухкенька", і сьогоднішньої худорлявості ще не видно.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Анджеліни Джолі в мережі Instagram, де вже майже 2 мільйони фоловерів.

Анджеліна Джолі, скріншот: Instagram
Анджеліна Джолі, скріншот: Instagram

Автори публікації вирішили трохи пограти з підписниками сторінки і запитали у людей, в якому році було зроблено дане фото. На акторці можна помітити легкий макіяж, який прикрашає ще зовсім молоде обличчя без зморшок, а ось зачіска Джолі говорить багато про що - у неї світле каре.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Анджеліна Джолі, скріншот
Анджеліна Джолі, скріншот

Позувала для фотографа акторка в чорній сукні, її образ доповнили великі круглі сережки, які підкреслили елегантну шию.

Раніше повідомляли, "Кінець чуткам": самотній Бред Пітт все ще страждає через Анджеліну Джолі? Фанати мріють про возз'єднання.

Як повідомляв Знай.uа, "Стрьомна, на мужика схожа": Бред Пітт розповів, на кого проміняв Анжеліну Джолі? Фанати подумали Леді Гага.

Знай.uа писав, прийомний син Анджеліни Джолі вразив ставленням до мачухи: "Не кожна жінка зважиться на....".