Телеведуча Маша Єфросиніна, яка усіма можливими методами веде свою війну з окупантами, інформуючи світ про жахи, які вчиняє ворог на нашій території, припустила, що бажання йти нах*й кораблю можна переложити на путіна, і тоді все це скінчиться швидше.

У включенні на телебаченні, у програмі "Право на владу" Маша Єфросиніна припустила, що раз російський корабель, який регулярно та методично посилал всі українці таки пішов, куди його відправляли, то, можливо, якщо на всі бігборди розмістити напис "путін здохни" це також реалізується, адже це чудова афірамація, яку дійсно бажає більшість людей на планеті.

"Треба всі бігборди "русский кограбль, иди..." замінити на "путін здохни" і це теж реалізується".

Маша Єфросиніна. Фото: Youtube
Маша Єфросиніна. Фото: Youtube

Зірка чітко озвучила свою позицію з перших днів широкомасштабного вторгнення — ніякої "дружби народів" вже не буде. Зараз Маша "отруєна злістю" до росіян, а її ім'я також вписане у список ворогів рф.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Єфросиніна не хотіла їхати з України. Зірка довго залишалася у Львові, де допомагала біженцям. Рішення таки виїхати за кордон із дітьми телеведуча прийняла лише тоді, коли психологічний стан 7-річного сина Сашка став викликати серйозне занепокоєння.

Тепер Маша привертає увагу світу до війни в Україні та помагає збирати донати, за кордоном вона значно ефективніша.

Нагадаємо, раніше лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка поділився порадами, які дав військовий лікар українському народові.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анджеліна Джолі відвідала українських дітей, які потребують лікування.

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських вирушила в США, щоб розповісти про трагедію в Україні.