Настя Покрещук, епатажна зірка з імплантами на вилицях та деякуих інших частинах тіла, яка брала участь у шоу "Від пацанки до панянки" порадила українцям ще не повертатися додому.

Зірка з малиновим волоссям та велетенськими вилицями, губами та громадними нігтями, які Покрещук розмалювала у кольори українського прапору та написала на них "Україна понад усе", у своєму сторіс Instagram розповіла, як хоче понити про повернення додому.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

"Я б зара понила, як я хочу повернутися у свій рідний дім, де я можу робити все, що я хочу. Як там класно і ніхто не *бе їй мозок. І взагалі, то є най найкраще місце на всій планеті, це місце, де в тебе є відчуття спокою. Але зараз там падають бомби і небезпечно. не можна", - розповіла Покрещук.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"С кожним днем мені стає все більше і більше пох*й. Може поїхати додому. Але я знаю, що цього пох*й не повинно бути. Так робити не можна. Так що якщо ви за кордоном, то сидіть, курва, за кордоном. Приїдете додому, ще не дай Бог щось станеться. І кому від цього краще? Нікому. Просто я знаю, що всіх нас зараз відвідують ці думки".

Нагадаємо, раніше лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка поділився важливими порадами українському народові від військового лікаря.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва в білизні "вказала" Дантесу на вихід після розставання.

Також "Знай.ua" писав, що польський пекар Яцек Полевський приїхав до Бучі пекти хліб і допомагати українцям.