Багато українських зірок після повномасштабного вторгнення рф в Україні почали виступати у різних містах світу, аби зібрати гроші на допомогу ЗСУ. Відома співачка Оля Полякова вирішила, що буде співати Гімн України на футбольних матчах, однак артситку спіткала низка невдач.

Про це розповів блогер Ваня Рассел на youtube-каналі "RUSSELL BLOG".

Коли вперше Оля Полякова виступила перед футбольним матчем і заспівала Гімн України, тоді все пройшло добре. Співачка обрала для виступу вишиванку та за її виконанням спостерігали тисячі футбольних фанів, які прийшли підтримати Україну.

Скрін, відео YouTube Полякова
Скрін, відео YouTube Полякова

Однак, наступного разу все пройшло не так гладко. Зірці не увімкнули мікрофон, через що її не чули люди на трибунах. Однак вона не розгубилася і до кінця виконала національний Гімн, у той час, як їй підспівували тисячі футбольних фанів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Оля Полякова, фото: скріншот з відео
Оля Полякова, фото: скріншот з відео



Втретє Оля Полякова прилетіла до Туреччини аби заспівати Гімн України перед футбольним матчем, однак валіза з її костюмом загубилася. На щастя артистці змогли найти вбрання для виступу. Вона виступала у синьому топі та жовтих штанах, це вбрання символічно підібрали під кольори прапору України.

Незабаром Оля Полякова має поїхати в тур по Америці, і частину зароблених грошей віддасть на допомогу ЗСУ.

Нагадаємо, Олі Поляковій вимкнули мікрофон, та гімн України все-одно пролунав над стадіоном: "Підспівує весь світ"

Раніше Знай писав, Оля Полякова потужно заспівала для футбольних уболівальників у Стамбулі - наближаємо перемогу разом

Також Знай повідомляв, "кров'ю серце обливається": Оля Полякова торкнулася кожного українця за живе