Відома українська співачка і дружина популярного репера Потапа Настя Каменських зворушила проникливим виконанням пісні на підтримку України та подякувала своїм латиноамериканським колегам за допомогу.

Зворушливим фрагментом виступу Настя Каменських поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських зізналася, що цього року премія Latin American Music Award була присвячена миру. Багато артистів виходячи на сцену закликали до відновлення миру в Україні.

На сцену українська артистка вийшла у розкішному білому костюмі, тримаючи у руках український національний прапор, як знак підтримки своєї країни.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Цьогорічна latinamas була присвячена миру і розпочалась з пісні "Where is the love", що закликає до відновленню миру в Україні. Я неймовірно вдячна Black Eyed Peas, що цей трек сьогодні виражав солідарність з Україною", - зазначила Каменських.

Також українка Настя Каменських звернулася до всіх своїх колег з Латинської Америки, які підтримали Україну та виступили з закликом до відновлення миру і засудили росію, яка розв'язала повномасштабну війну на території незалежної держави.

"Видатні артисти приєднались до цього виступу. Я неймовірно вдячна всім артистам, які приєднались до цього, вдячна організаторам премії за солідарність з Україною💙💛 Ви не уявляєте наскільки це важливо для нас, Українців", - підсумувала вона.

Нагадаємо, "Потап" жебракує на вулиці та випрошує гроші в "Насті Каменських": "Дай 20 доларів, я проп‘ю"

Раніше Знай писав, Настя Каменських поїхала до США не просто так: "Моя місія гучно кричати на весь світ про геноцид"

Також Знай повідомляв, килими замість зброї і пралки на місце бомб : Потап жорстко висміяв окупантів-мародерів