За останні кілька тижнів відносини в родині Наташі Корольової і Сергія Глушка ( більш відомий, як Тарзан) остаточно розладналися. Російські ЗМІ повідомляли, що серйозний конфлікт серед зіркових домочадців стався через нестабільну політичну ситуацію в світі.

Наташа Корольова і Тарзан, фото з instagram
Наташа Корольова і Тарзан, фото з instagram

Так, стало відомо, що Тарзан і його теща Людмила Поривай не змогли зійтися в думках з даного питання і почали відстоювати свої позиції в сварці. Тарзан неодноразово підтримував росію, яка розв'язала повномасштабну війну на території України.

Після чого він був видалений з друзів в соцмережах в Поривай. Однак, Глушко не став мовчати, дізнавшись, що теща відреклася від нього і видалив її з контактів в особистому профілі у відповідь.

Про це почали вже всі забувати, як на сторінці Сергія Глушка з'явилася чергова провокація. Він опублікував знімок своєї картини, на якій зображено немовля. Милості цьому знімку додавало те, що маленька модель, портрет якої і був написаний, поцілувала картину Глушка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Фото со страницы Тарзана
Фото со страницы Тарзана

Після цього фанати Сергія Глушка почали гадати, ким йому доводиться дитина з фотографії.

"Зтещею посварився, привів сина в сім'ю від минулорічної історії зі зрадою","Доказ невірності Сергія?) Чи як сприймати малюка?"- коментарі в Telegram.

Нагадавши, чоловік королевою Тарзан заявив, що Європа буде голодувати через санкції проти Росії: "Капітан голої за***ці"

Раніше Знай писав, чоловік Українки Наташі Корольової Тарзан виправдав путінську армію після різанини в Бучі: "це ваші методи"

Також Знай повідомляв, Ілля Ківа "загубився" в Москві, звинувачуючи Україну в тому, чого не зробила Росія: "навіть не розуміють"