Популярна українська виконавиця Настя Каменських заспівала антивоєнний гімн світу на Latin American Music Awards разом з відомою американською хіп-хоп-групою The Black Eyed Peas. Роликом з виступу співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських, як і багато інших її колег, продовжують виступати за кордоном, максимально привертаючи увагу всього світу до російської війни в Україні і допомагаючи збирати кошти для допомоги українців.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Так, Каменських з'явилася на Latin American Music Awards, де разом з The Black Eyed Peas заспівала антивоєнний гімн. Відзначається, що фронтмен The Black Eyed Peas Will.i.am інтегрував у пісню "Where is the love" гасло Pray for Ukraine. Так артист висловив підтримку громадянам України, які борються проти російської агресії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час виступу Настя Каменських взяла слово, зазначивши, що у світі немає місця війні і закликала світ не забувати про Україну і допомагати їй усім чим тільки можна.

"Війні немає місця в сучасному світі. Благаю вас, не забувайте про мою країну. Говоріть про неї, підтримуйте її як тільки можете. Тому що у Свободи зараз інше ім'я. Свобода - це Україна", - сказала Настя Каменських.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Володимир Дантес висміяв білоруського президента через крейсера "Москва": "Відповідальність поклали на Лукашенка".

Також наш портал писав, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".