Російська блогер і зірка "Орел і решка" Настя Івлєєва поділилася кадрами з проєкту в Playboy, в яких знімалася ще в січні-лютому. На своїй сторінці в instagram вона розповіла наскільки задоволена своїм тілом.

Настя Івлєєва поділилася кадрами з проєкту в Playboy, в якому знімалася. Ними зірка, судячи з усього, вирішила почати "прогрів" свого майбутнього фітнес-марафону.

Настя Івлєєва, скріншот: Youtube
Настя Івлєєва, скріншот: Youtube

Зірка поділилася зі своїми шанувальниками, що під час зйомок відчувала себе дуже впевнено, хоча поруч було багато красунь. Вона зазначила, що пишається своїм тілом вона почала після занять над собою.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Зі мною в проєкті було багато неймовірних, різнопланових красунь, але серед них я відчувала себе дуже впевнено. Ви не уявляєте, як мені було комфортно тоді в своєму тілі. Самооцінка полетіла прямо в космос. Все завдяки чому? Правильно, друзі, моїй роботі над собою і своїм тілом", - написала Івлєєва.

Івлєєва
Івлєєва

Мабуть через зменшення доходу Івлєєва вирішила знайти ще одне джерело прибутку - стати фітнес гуру. А залучити перших клієнтів вирішила вельми пікантними кадрами зі зйомок для Playboy.

Раніше Знай писав, Настя Івлєєва з "Орел і Решка" скакала і веселилася, поки Надя Дорофєєва ридала безперервно через війну: "Жорстко".

Також ми писали, Настя Каменських заспівала з The Black Eyed Peas їх всесвітній хіт, підлаштований під Україну: "Благаю вас".

Нагадаємо, чоловік Наташі Корольової Тарзан після численних скандалів показав маленьку дитину: "Привів сина з торішньої зради".