Знаменитий український актор, співак, композитор, поет-пісняр, гуморист-пародист, режисер, сценарист, продюсер і телеведучий, народний артист України Андрій Данилко дав цікаве інтерв'ю. Він розповів про деякі зміни, які чекають Вєрку Сердючку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Зірковий шлях» в Instagram.

"Андрій Данилко розповів про українізацію Вєрки Сердючки Чи перейде артист повністю на українську мову? Що буде з його легендарним образом @v_serduchka? Чому відмовляється покидати Київ? А також про скандали, меми і народну любов. Шукайте інтерв'ю за посиланням у шапці профілю", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Всім українцям і жителям інших країн світу прекрасно відомо, хто така Вєрка Сердючка. Андрій Данилко винайшов справжню легенду, яка підкорила «Євробачення», і не тільки.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Андрій Данилко. Фото: Instаgram
Андрій Данилко. Фото: Instаgram

Український народ просто обожнює свого народного улюбленця і почав писати відгуки під відеороликом за участю Андрія.

Вєрка Сердючка та мама. Фото: Instаgram
Вєрка Сердючка та мама. Фото: Instаgram

"Геть з України, москаль некрасівий! наша Сердючка незабутньо мовити українською", "якою б мовою не говорив, Сердючка то наша ось повністю, наша українська душа", " Сердючка то наш суржик!!!", "Найкращий!", "Яка різниця хто якою мовою говорить. Головне приступки і дії", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram
Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram

Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram
Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram

Нагадавши, Дмитро Комаров розповів, що йому заборонили в'їзд до Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Івану Дорну також заборонили в'їзд до Росії.

Також портал "Знай" писав, що українцям повідомили, яку небезпеку несе Придністров'я.