Відомий український артист і шоумен Андрій Данилко вирішив знову висловитися про ситуацію в Україні, а також звернувся до росіян, які виступають за війну.

Інтерв'ю було опубліковано на YouTube-каналі програми "Ранок з Україною", де відверто розповів про своє ставлення до росіян зараз, і як народилася легендарна фраза в пісні "Гоп гоп гоп".

Цього разу Андрій Данилко вирішив згадати минуле, і як писалася композиція "Гоп гоп гоп".

Він тоді привів жінок, які звикли виконувати народні пісні, і розповів їм про свою ідею. Вони повинні були заспівати народним голосом "Якщо не люблять нас, красивих i прекрасних. Якщо не люблять нас, то хай ідуть" І все, і на цьому крапка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак, чогось не вистачало, і тоді артист вирішив додати туди матюкливе слово, а жінки були і не проти.

Андрій Данилко та Лілія Ребрик. Фото: Instаgram
Андрій Данилко та Лілія Ребрик. Фото: Instаgram

"Я кажу, а нічого що мат буде. Це так було смішно. А вони і червоні, і сміються, і їм соромно. Ось це визначило справжню Сердючку" - каже Андрій Данилко.

У підсумку, фразу довелося все ж вирізати, і залишити там три крапки, як прийнято в мистецтві.

До слова, в цьому ж інтерв'ю Андрій Данилко розповів, чи готовий перейти на українську мову, і позбутися остаточно від російської.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

"Головне - щоб мене не змушували. Все прийде, але це певний процес. Моя рідна мова - суржик! Від нього я дуже довго не міг позбутися - це дійсно велика проблема. Є люди, наприклад, ті, які виросли на Західній Україні – для них природно говорити по-українськи. А у нас було все по-іншому" - розповідає чоловік.

Нагадаємо, що Андрій Данилко розповів, хто з Росії подзвонив йому з початку війни

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко викликав" мурашки " у Лілії Ребрик вірою в перемогу

Також, українським знаменитостям-Усику, Гвоздьовій, Кондратюку окупанти розбомбили будинки.