Відома українська співачка Оля Полякова зі сльозами на очах розповіла про свої виступи з гімном України перед футбольними матчами. Знаменитість зізналася, що зараз це для неї не тільки благодійність, а й можливість доторкнутися до старого життя.

Про це Оля Полякова розповіла в інтерв'ю Наталії Влащенко.

Оля Полякова розповіла, що співати гімн України для неї велика честь. До того ж для нашої країни це не просто Гімн, зараз це символ нашої перемоги. Полякова зізналася, що до першого свого виступу вона була весь час затиснута, а саме виконання Гімну окрилило її.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

"Мені навіть діти сказали: "Мам, ти приїхала така інша. Ти почала посміхатися". Тому що, якщо чесно, я, як і всі, ми всі в одному і тому ж стані. Ми весь час плачемо. Ми всі в стані надламаності страшної. І коли у нас є можливість хоча б трішечки доторкнутися до того старого життя, а для мене це можливість доторкнутися до старого життя. Я дуже вдячна цій можливості", — зі сльозами на очах зазначила Полякова.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Також знаменитість зізналася, що раніше ніколи не знала, що таке ностальгія. Вона намагалася життя в моменті і насолоджуватися кожною його миттю, проте зараз все кардинально змінилося. Полякова розповіла, що найбільше хоче, щоб настав мир і повернутися додому. Особливо по дому зараз сумує її молодша дочка Аліса.

"Вона мені кожен день каже:" Мам, ну відправ мене до тата. Ну відправ мене. З нами буде все добре". Я кажу, я не можу тебе туди відправити. Я не можу, ти повинна зрозуміти, що ми не можемо повернутися. Всі кого я зустрічаю, всі хочуть додому. ",- зазначила Полякова.

Нагадавши, Оля Полякова жорстко відповіла Кіркорову, що заступився за Медведчука: "Ти так боявся, що тебе забудуть"

Раніше Знай писав, Оля Полякова знову вляпалася з гімном України: залишилася без одягу перед виступом для тисяч турків

Також Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, чи відповів Філіп Кіркоров на її емоційне звернення до нього: "Нарветься на мене, і ще на мільйони людей"