Під час пресконференції українська співачка Тіна Кароль поспілкувалася з білоруським журналістом. Вона закликала білорусів розуміти свою особистість і не лізти у війну, яку почала рф в Україні. Ролик опублікували на сторінці tarashkevichitsgod в tiktok.

Журналіст з Білорусі звернувся під час пресконференції до Тіні Кароль і запитав, як змінилося її ставлення до білоруських фанатів в нинішніх реаліях.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Тіна Кароль була досить багатослівною і подякувала журналісту за сміливе запитання. Вона вважає, що потрібно в першу чергу розуміти свою особистість. Зірка звернулася до народу Білорусі і підкреслила, що розпочата Росією війна - не їх і їм нема чого в неї лізти.

@tarashkevichitsgod

Найлепшая🤍

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
♬ оригинальный звук - Жыве вечна!

"Ви дуже сміливий журналіст. Можете це перекласти. Ви людина, яка несе світло на вашу землю в наших очах. Безумовно всі шанувальники мені завалили просто директ і ми з ними спілкуємося. Вони не вірять в це і не погоджуються. Хочеться сказати важливу річ, яка можливо потрапить у ваше видання. Вона не молодша сестра, вона просто сестра. Особистість. Важливо розуміти свою особистість. Я закликаю всіх білорусів розуміти свою особистість і це не ваша війна, не лізьте сюди", - сказала Тіна Кароль.

Раніше Знай писав, Аліна Гросу заточила себе на кухні і перейшла на українську мову після початку війни: "Сильні люди".

Також ми писали, Вова Дантес зізнався, чи залишилися у нього почуття до Наді Дорофєєвої після розставання: "Не потрібно зациклюватися".

Нагадаємо, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник відзначив героїзм і відвагу українських військових: "Не втомлююся низько кланятися вам".