Українська співачка Оля Полякова дала інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак. Зірка на своєму прикладі пояснила, що в Україні не утискають російську мову і війна в Україні ведеться Росією явно з інших мотивів. Уривок з інтерв'ю опублікували на сторінці lossenko в tiktok.

Оля Полякова поспілкувалася з російською журналісткою Ксенією Собчак в надії донести до росіян правду про ситуацію в Україні. Пояснити, що російськомовних громадян ніхто і ніколи не утискав.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Оля Полякова заявила, що будучи російськомовною співачкою ніколи не стикалася в Україні ні з якими "утисками", про які люблять говорити в Росії. За словами зірки її слухають і люблять у всіх куточках країни, навіть у Львові вона збирала величезні стадіони.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я російськомовна співачка, у якої в репертуарі немає жодної української пісні. Не було. Зараз вже є. Так от, я два роки тому зібрала у Львові 35-тисячний стадіон. На Західній Україні. Це до розмов про те, що у Львові не можна було говорити російською мовою, що російська мова гнобилася. Я абсолютно яскравий приклад, на половину Російська, з російським прізвищем Полякова, яка співає російською мовою володіла неймовірно великою армією українських шанувальників, які мене люблять, які мене знають, набивають мені стадіони і в Західній Україні співають пісні російською мовою", - сказала Полякова.

@lossenko

#рек #рек #топ #топ #рек

♬ оригинальный звук - OPTIMIST

Раніше Знай писав, Оля Полякова дала інтерв'ю Ксенії Собчак, але її постійно "запікували": "Не знаю, чи буду співати по-російськи".

Також ми писали, Камалія відверто розповіла, як пережила ранок, коли Росія почала війну: "У нічній сорочці, розгублена".

Нагадаємо, Аліна Гросу заточила себе на кухні і перейшла на українську мову після початку війни: "Сильні люди".