Учасник романтичного реаліті "Холостячка" Євген Ковтуненко розповів, як важливо, аби бізнес працював під час війни. Саме це допомагає підтримувати економіку нашої країни.

Про це Євген Ковтуненко написав на своїй особистій сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Євген Ковтуненко зазначив, що у більшості українських міст життя вже почало повертатися до звичного ритму. Про це свідчить відновлення роботи більшості бізнесів.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Життя триває! Звичні деталі, поступово, але повертаються в наше життя. Днями мені дзвонили з Київського салону, пропонували записатися на стрижку. Співробітники мого ресторану Filetto запитують, коли відчинимося, а мої юристи теж чекають коли київський офіс KODEX запрацює на 100%", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще



Ковтуненко зізнався, що з захоплення спостерігав, як гіганти та лідери різних бізнес-галузей намагаються зберігати робочі місця в такий не простий час та працювати у штатному режимі.

"Нова пошта" наприклад, з початку війни здійснює доставки по всій Україні. Мережа гіпермаркетів "Ашан" для того, щоб давати роботу тисячам свої співробітників міняє структуру постачань, налагоджує нові закупівлі з Європи і відновлює співпрацю з службами доставки, відправляючи продукти по усій Україні. Як і Арестович, я вважаю що бізнес повинен працювати і надавати робочі місця для людей, це перезапуск усієї економіки України, захищеність і впевненість в завтрашньому дні для людей", - підсумував він.

Нагадаємо, "колишній" Ксенії Мішиної з "Холостячки" віддав все на потреби ЗСУ: "Закликаю кожного"

Раніше Знай писав, "холостячка" Ксенія Мішина поділилася спогадами з дитинства: рада, що з крейсером "Москва" пішла епоха брехні і крові

Також Знай повідомляв, Андрій Рибак з "Холостячки" разом з Льошею Тригубенко працює в тилу: "Був ступор"