Телеведучий і глава Черкаської ОДА Олександр Скічко вдруге став татом, але потримати новонароджену не зміг, дружина народжувала за кордоном.

У знаменитої пари народилася донька, про це стало відомо з телеграм-каналу політика. Дівчинку, дружина Єлизавета Юрушева, народила за кордоном. Пара не бачилася з перших днів війни, адже Олександр залишився захищати Україну, а дружину з дітьми відправив у безпечне місце.

Олександр Скічко з дружиною Єлизаветою. Фото: Instagram
Олександр Скічко з дружиною Єлизаветою. Фото: Instagram

Олександр розмістив фото, де дівчинка тримається крихітною ручкою за маму.

"Ми з України! Сьогодні вночі на одну українку побільшало!" - Прокоментував подію Скічко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Для Єлизавети та Олександра новонароджена дівчинка стала другою спільною дитиною. Сім років назад у пари народилася донька Наталя. Однак від попередніх стосунків Єлизавета має сина Даніеля.

Донька Олександра Скічко. Фото: Telegram
Донька Олександра Скічко. Фото: Telegram

Нагадаємо, Єлизавета Юрушева — успішна бізнес-вумен, вона є власницею готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv, а також співзасновницею багатьох розважальних закладів.. Про вагітність жінка повідомила у лютому, до початку війни.

Олександр знаходиться в Україні, та продовжує працювати на благо Батьківщини та скоршої перемоги над ворогом. Він також продовжує керувати Черкаською ОДА, попри те, що повноваження мав скласти 1 березня.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко заявив, що Вєрка Сердючка буде змінюватися та українізуватися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лілія Ребрик в чорно-білих тонах поділилася болем Маріупольських жінок.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова дала інтерв'ю Ксенії Собчак, але її постійно "запікували".