Дівчина фіналіста "Холостячки" зі Златою Огневич, Романа Свечкоренка, Лєра Чернецька, розповіла про важливі почуття та порадила, як їх пережити.

Лєра у своєму дописі у Instagram розповіла свою історію. Вона написала, що перебуваючи спільно з мамою та сестрою говорили про провину, через те що вижили у цій війні. Через те, що там вмирають, а їм вдалося уникнути та жити у відносній безпеці.

Проте зараз у кожного українця - відкрита рана через жахи війни.

"В нас болить, тому що знущались та холоднокровно вбивали звичайних людей, в той час, як ми просто лякались від кожної тривоги та слідкували за новинами. Чому вони, а не ми? Я думаю це питання ставив кожен українець, який перебував у відносній безпеці", - зазначила Лєра.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Через подібні екзистенційні стани та питання, які тривожать кожну нормальну людину, важко повернутися до нормального життя, радіти та перестати думати про страждання інших. На думку Лєри треба з цим щось робити.

Проте це абсолютно нормально співпереживати, пропускати біль через себе, адже людина не може вимкнути емоції з себе і чи не перетвориться вона тоді на робота.

Саме в цьому дівчина і зізнається: "Мені дуже шкода всіх людей та діток які померли в цій кривавій війні, яку ми не хотіли!"

"Я впевнена, що кожен, хто був в відносній безпеці зробить все, щоб таке ніколи не повторилось в нашій країні, тому що ми сильна нація! Ми любимо нашу країну. Ми любимо свободу. Ми будемо мстити. Вони поплатяться за все", - зазначила блогерка.

Проте вона також написала, що українці мають продовжувати жити далі і робити те, що робило наше життя живим.

Нагадаємо, раніше українська виконавиця і продюсер, народна артистка України Наталія Могилевська поділилася своїм новим кліпом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіяни влаштували тисняву на Великдень — в надії отримати шарове святе яйце.

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар у пачці "привезла" до Норвегії Олену Зеленську.