Відома українська артистка, а також "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася з українцями своїми думками про майбутнє. Не потрібно постійно жити спогадами.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує актуальну інформацію про ситуацію в країні, а також розповідає про своє життя в період війни.

"І просто.... не шукати присутність у відсутності. Не думати про вірність і вічність. Залишити хороші історії книгам, знайти сміливість йти своїм шляхом. Дозволити пам'яті жити і не соромитися минулого. Зробити зі свого минулого карту і дослідити, як далі досліджував свою музу – Галу" - йдеться в повідомленні під постом.

Далі вона зазначила, що дуже важливо, для того, щоб пробачити - не обов'язкова присутність іншої людини. Все тому що, прощення-це вибір і почуття, яке народжується у вас в глибоко в душі. Це дуже проста істина, яку, на жаль, розуміють не всі відразу. Стільки помилок буде допущено, перш ніж ви знайдете душевний спокій. Але, все це досвід і життєві уроки.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Одного разу ти будеш щиро вдячний за те, що зробив цей вибір" - підсумувала свій пост Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, скрін з instagram
Злата Огнєвіч, скрін з instagram

До слова, не так давно вона розповіла, що через війну вона відчуває сильний стрес, і це позначається на її організмі. Наприклад, значно погіршився апетит.

"Останнім часом я дуже мало їм, максимум 2 рази на день, іноді навіть один. Все через стрес. У мене просто більше не лізе" - каже артистка.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила секрет свого спокою

Раніше повідомлялося, що "Холостячка" Злата Огнєвіч запалила сотні сердець на честь захисників України

Також, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала хороброго малюка з Маріуполя у знищеній квартирі