Відомий український артист Олег Псюк, фронтмен гурту Kalush Orchestra поділився сімейним фото на Великдень. Провів час з рідними перед відправленням на Євробачення-2022.

Новий пост був відправлений на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно зараз чоловік висловлюється про ситуацію в Україні, а також розповідає про підготовку до пісенного конкурсу, до якого Залишилося 2 тижні.

Після невеликих гастролей по Європі на підтримку України, Олег Псюк повернувся додому, і відзначив Великдень з рідними. На кадрах можна побачити його з мамою, про яку власне і пісня на Євробаченні, дівчиною Олександрою, батьком, а також собакою на прізвисько Грам.

"1ша фотка: я, мама і мала; 2га фотка: тато, мама і Грам. Христос Воскрес! @bilobrov_oleksandra".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Kalush, фото: Instagram
Kalush, фото: Instagram

Вони освятили паски, і найімовірніше вирушили додому святкувати, в колі найближчих. Цього року даний день не приніс стільки радості як зазвичай, але всі намагаються жити далі, і молитися про швидке закінчення війни.

До слова, після повернення в Україну колектив вже встиг дати перший концерт в Ірпені, який близько місяця тому звільнили від російських окупантів. Зробили це, щоб підтримати моральний дух місцевих жителів, які зіткнулися з цим болем і руйнуваннями.

Репетиції Євробачення, фото: скріншот
Репетиції Євробачення, фото: скріншот

Вже 30 квітня в італійському Турині почнуться перші репетиції учасників, і серед них представники України. Їх перша репетиція відбудеться о 14:20 за місцевим часом, а значить, відправляться в Італію вони за кілька днів до цього. З дня на день вся Україна проводжатиме, і бажатиме перемоги на головній музичній події Європи, яка об'єднує людей. Букмекери ставлять на перемогу України в цьому році, а чи так це буде, дізнаємося вже через кілька тижнів.

Нагадаємо, що Kalush Orchestra приїхали у звільнений Ірпінь для підтримки українців: заспівали під гітару перед "Євробачення-2022"

Раніше повідомлялося, що KALUSH ORCHESTRA розповіли про підготовку до конкурсу, зміну образів та підтримку європейців

Також, учасник Євробачення-2022 від Ізраїлю підтримав українців, особиста трагедія