Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать близько 90 тисяч осіб.

Цього разу в Insta Stories він розмістив зворушливий відеоролик зі своєю улюбленою 3-річною онукою Аміною, яку народила його єдина донька Христина. На кадрах довговолоса красуня в патріотичній вишиванці вітає всіх з великим церковним святом Великоднем, і згадує свою рідну Україну.

"Христос Воскрес! Цвіте Україна", - сказала крихітка на відео.

Варто зазначити, що це не перша публікація Павліка з онукою. Раніше він вже вітав її з днем народження в травні 2020 року і навіть відзначив з нею цей день, не забувши запросити свою нову дружину Катерину Репяхову.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Примітно і те, що мама Аміни рідко згадується артистом. Відомо, що доньку Павліку народила друга дружина Світлана. Сам він не жив з сім'єю, коли Христина була маленька. Дівчинці було всього 7 років, коли батьки розлучилися. Зараз Христині близько 36 років років. Вона давно заміжня і носить прізвище чоловіка – Василець. У 2013-му донька Павліка ще народила сина, але не показує його в мережі.

Дочка Віктора Павліка, фото з Instagram
Дочка Віктора Павліка, фото з Instagram

Нагадаємо, Віктор Павлік розповів про важливу дату сина від Каті Репяхової: відзначати доведеться на відстані

Як повідомляв Знай.uа, "Пишаємося тобою": Віктор Павлік з гітарою в руках відправився підтримувати бойовий дух ЗСУ

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік знайшов, як заспокоїтися і без допомоги Каті Репяхової: так стає тільки радісніше