Співачка Настя Каменських, яка подорожує світом, щоб привернути ще більше уваги до України та війни, яка забирає сотні життів мирних мешканців, збирає допомогу для українських захисників, показала, як Україна може розтрощити росію.

Каменських активно веде свій блог в Instagram, цього разу в сторіс музична виконавиця розмістила два великодніх яйця, розфарбованих у кольори прапорів України та росії. При чому російське яйце вщерть розбите, а українське - ціленьке.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

"Україна - найсильніша нація в світі", - написала Настя Каменських.

Сторіс Насті Каменських. Фото: Instagram
Сторіс Насті Каменських. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як відомо, Настя Каменських поїхала виступати в США, щоб розповісти про війну в Україні. Вона виступила на церемонії відкриття "Latin American Music Awards", де заспівала хіт Black Eyed Peas разом з іншими артистами.

Виступ був спеціально присвячений підтримці українського народу та героїв, які сміливо відстоюють свободу та борються з Росією, що підступно та жорстоко ступила на землі незалежної України 24 лютого.

Ще раніше Каменських знаходилася у Польщі та їздила у різні міста Європи, щоб розповідати про нещастя, які принесла рф у наш дім.

Нагадаємо, раніше журналістка Влада Седан, дружина футболіста Олександра Зінченка, розповіла як болить загибель малюка з Одеси.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва зізналася, з ким проводить час у Європі після розлучення з Дантесом.

Також "Знай.ua" писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч пригадала минуле, якого варто соромитися.