Популярна українська виконавиця, екс-солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася зі чоловіком Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва, як і інші знаменитості, вирішила фінансово підтримати постраждалих українців у цій страшній війні з росією за допомогою свого творчого таланту. Дівчина зовсім недавно виступала в Латвії та Естонії, а всі зібрані гроші з концертів "Доброго вечора! Ми з України" перерахувала до благодійного фонду телеведучої Маші Єфросиніної.

Дорофєєва також розмістила розкішні знімки з заходу і подякувала всім за гостинність, окремо зазначивши, яку колосальну підтримку надають жителі цих країн.

"Дякую за неповторну атмосферу з сумішшю єдності, болю, надії та сили! Дякую за українські прапори по вуличках всього міста, за таку підтримку України – кошти, зібрані на концертах "Доброго вечора! Ми з України", йдуть на гуманітарну допомогу дітям у фонд @masha.foundation", - написала Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі соцмережі подякували співачці за сприяння і надану допомогу, а також оцінили її неймовірний талант.

Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/
Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/

Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/
Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/

Нагадаємо, Вова Дантес зізнався, чи залишилися у нього почуття до Наді Дорофєєвої після розставання: "Не потрібно зациклюватися"

Як повідомляв Знай.uа, "Буду робити все для нашої перемоги": Надя Дорофєєва забула про свій день народження заради України

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала прірву між воїнами ЗСУ та армією окупанта - унітази на місці: "Цінне не чіпали"