Відомий шеф-кухар з "МастерШеф", улюбленець жінок кубинець Ектор Хіменес Браво показав найбільшу мрію українців.

Ектор Хіменес Браво, відомий колумбійський шеф-кухар, який став улюбленцем українок після участі у кулінарному шоу "МастерШеф" показав у своєму Instаgram про що солодко мріє, та так що навіть у сні сниться.

Своє фото він розмістив у блозі, чим викликав підтримку українців. У кадрі Ектор солодко спить, та бавчить у сні, як палає Кремль у москві на "Красній площі".

"Спимо і бачимо.. Я думаю це віщий сон", - написав зірка під фотографією.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У коментарях підтримали Ектора та заявили, що це мрія кожного українця.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram

"Найсолодший сон кожного Українця", "О так, мрія яка повинна збутися", "Нехай цей сон скоріше збудеться", "О, це точно", "Якщо присниться з суботи на неділю,то сни збуваються", "Гори гори ясно, щоб не згасла", "Який прекрасний сон", "Маленька мрія кожного з нас", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Відомо, що Ектор їздив до Польщі та там влаштовував благодійний кулінарний вечір, аби зібрати більше коштів для українських збройних сил. Також Ектор одягав військову форму та йшов чергувати на блокпост тероборони.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Німеччині Оля Полякова вперше з початку війни зустрінеться з Машею Єфросiніною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ можуть позбавити Пушкіна, уродженця столиці Булгакова і "Висоцького".

Також "Знай.ua" писав, що Катя Репяхова зробила приємно людині, яка дуже вплинула на її життя.