Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Новий пост Катерина Репяхова присвятила практично чужій людині для їх сім'ї, але за її словами, вона зробив їй чимало добра. Молода мама відзначила дівчину, яка володіє квітковим магазином біля її під'їзду, не забувши прикріпити фотографії, і повідомила, що вона відновила роботу і вже готова зустрічати клієнтів.

Скріншот з Instagram, instagram.com/repyahovakate/
Скріншот з Instagram, instagram.com/repyahovakate/

Таким чином Репяхова вирішила допомогти дівчині в "реанімації" її маленького бізнесу, який за час війни росії з Україною сильно постраждав. І це не поодинокий випадок - підприємці по всій країні за час військових дій багато втратили, іноді навіть без шансу на відновлення. Дивлячись на досить велику аудиторію дружини Павліка, такий жест може дійсно допомогти власниці магазину скоріше встати на ноги.

"Хочу сьогодні без нагоди посвятити свій пост одній людині… дуже світлій людині…Яка мені в житті робила дуже-дуже багато доброго. Вона, до речі, не знає, що я напишу цей пост. Але прочитає і посміхнеться 😇 Робити приємне - так просто)" - написала Репяхова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, "Пишаємося тобою": Віктор Павлік з гітарою в руках відправився підтримувати бойовий дух ЗСУ

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік розповів про важливу дату сина від Каті Репяхової: відзначати доведеться на відстані

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік розповів про своє "спецзавдання" у Львові - це наблизить перемогу: "Вже їду"