Відомий ведучий романтичного шоу "Холостяк" Григорій Решетнік, часто ділиться з українцями своїми особистими фото. Цього разу Григорій присвятив пост своєму найменшому синочку - Олександру.

На своїй сторінці в Instagram популярний ведучий розмістив фото малюка. Він позує на святковій великодній площі у Івано-Франківську. В руках у хлопчика мереживний кошик, білого кольору. Сам хлопчик виглядає милим та зворушливим.

Григорій Решетнік. Фото: Instagram
Григорій Решетнік. Фото: Instagram

"Наш маленький Українець - Сашко Решетник усім бажає злагоди та миру", - підписав люблячий тато фото.

Григорій популярний ведучий, у соцмережі Інстаграм, він має досить велику аудиторію підписників. За сторінкою ведучого слідкують понад 548 тисяч українців.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Син Решетніків. Фото: Instagram
Син Решетніків. Фото: Instagram

Під фото зібралося багато коментаторів, які побажали Григорію та їхнім діткам здоров'я та миру.

"Боже бережи наших дітей", "Такий солоденький", "Вітаю вас зі святом! Перемоги, миру і добра", "Як швидко ростуть ваші дітки !!! ніби вчора родився)Козачки-хлопці" "Який красунчик, всім діткам і всім дорослим миру та спокою у нашій Україні", "Красунчик. З Великоднем Вашу родину!", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше дружина футболіста Влада Седан згадала про ту трагедію, яка забрала життя маленької дівчинки з Одеси.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Дорофєєва зізналася, з ким проводить час у Європі, та заради кого розлучилася з Дантесом.

Також "Знай.ua" писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч пригадала минуле, якого варто соромитися.