Відома українська модель, яка стала фіналісткою шоу "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха, яка нещодавно оголосила про свою вагітність розповіла, кого чекатимуть щасливі батьки.

На своїй сторінці у Instagram Вікторія показала знімок УЗД та розповіла, кого чекатимуть на появу щасливі молоді батьки. Як виявилося, у Вікторії та її французського чоловіка Луї буде хлопчик.

Вікторія Маремуха з чоловіком. Фото: Instagram
Вікторія Маремуха з чоловіком. Фото: Instagram

Дівчина зізналася, що хотіла первістком - синочка, а от її чоловік мріяв про першу дівчинку, але Вікторія пояснює це тим, що у нього є старша сестричка, тому така модель сім'ї для Луї була б звичною. Тому коли провела опитування і більшість була за дівчинку, то чоловік потішився.

Вагітність Вікторії Маремухи. Фото: Instagram
Вагітність Вікторії Маремухи. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Майбутня мама розмістила по декілька фотографій маленького Луї та маленької себе, в надії відгадати, яким же буде зовнішність майбутньої дитини, та на кого він буде більше схожим.

Також Вікторія розповіла про нову дилему. Адже щодо імені дівчинки вони знайшли знаменника швидко, а от хлопчаче ім'я обрати набагато складніше.

Чоловік Вікторії Маремухи у дитинстві. Фото: Instagram
Чоловік Вікторії Маремухи у дитинстві. Фото: Instagram

"Ми одразу звиклися із думкою, що у нас буде СИН і почали думати ім'я. Поки що варіанти: Тео, Лео.. все. Всі інші імена мають асоціації із друзями та знайомими. Так, наприклад, відпало ім'я Степан, бо в Луї був бізнес-партнер Стефан".

Вікторія Маремуха у дитинстві. Фото: Instagram
Вікторія Маремуха у дитинстві. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше колишня Дзідзьо Slavia знайшла причину даних Україні випробувань.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Марина Боржемська показала українців з Маріуполя, що "народилися в сорочках".

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська знову почала захищати старшу доньку з росії.