Відома українська співачка, а також колишня дружина Дзідзьо, Slavia випустила нову композицію. У ній вона озвучила головне бажання кожного українця-зупинити війну.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка розповідає про своє життя в умовах війни, а також ділиться важливими новинами.

Цього разу вона поділилася своїм новим кліпом на пісню"Стоп війна". Це пісня маніфест, якою дівчина закликала світ одуматися, і зробити все для того, щоб війна нарешті закінчилася. Це те, про що мріє кожен протягом останніх двох місяців.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Пісня-маніфест - "Стоп війна"! # Україна-нація героїв і борців. Великі випробування тільки для великих націй. Висока свобода надається високою ціною. Пройшовши через глибокі страждання Україна отримає нове дихання і світлу перспективу" - йдеться в повідомленні під постом.

До слова, дану композицію вона присвятила Збройним силам України та українському народу, і всі грошові кошти за монетизацію ролика і пісні будуть передані на потреби української армії.

До слова, слова і музику жінка написала самостійно. Вона завжди хотіла побудувати музичну кар'єру, але, проти цього був її колишній чоловік Дзідзьо. Саме після таємного запису першої пісні у них в родині почалися проблеми у відносинах, і в результаті прийняли рішення розлучитися.

При цьому, незважаючи на початкові скандали, вони все ж залишилися друзями.

Нагадаємо, що колишня Дзідзьо Slavia пережила приліт ракети біля свого будинку

Раніше повідомлялося, що співачка Slavia висміяла "другу армію в світі"

Також, Slavia показала молодих українських козаків, які боронять Батьківщину від окупанта