Відома українська акторка Ольга Сумська відповіла на запитання про свою старшу доньку. Вона живе в росії зі своїм чоловіком і дітьми, і за весь цей час жодного разу не висловилася про війну на своїй батьківщині.

Про це українська актриса розповіла під час інтерв'ю програмi "Зірковий шлях".

Справа в тому, що Антоніна з першого дня війни вирішила мовчати, і при цьому продовжує жити в росії зі своїм чоловіком, який там є популярним актором.

"Я бачу, що тут тисячі питань. Повірте, вона дуже переживає, вона дуже плакала, тому що не могла доїхати на похорон бабусі. Це найстрашніші, зворушливі хвилини нашої сім'ї. Там інше інформаційне поле, воно страшне... Мені пишуть колеги, нехай кидає все, нехай їде. Ну нічого. Тільки виїхати з двома маленькими дітьми, повірте, це дуже складно, практично неможливо. Вона в декреті. Кинути свій будинок-ну як це... якби була така можливість, Вона б це зробила. Поки такої можливості немає" - каже Ольга Сумська. При цьому, вона засуджує російську владу, і всіх хто до цього причетний за війну в Україні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ольга Сумська, фото з instagram
Ольга Сумська, фото з instagram

Чоловік української актриси додав, що йому пишуть багато друзів в особисті повідомлення з росії. Вони розуміють, яке пекло тут відбувається, і повністю підтримують українську сторону. Однак, бояться покарання, щоб не сісти на 15 років у в'язницю за особисту думку, яка відрізняється від політики влади.

Варто відзначити, що на самому початку війни Оля Сумська попрощалася з мамою. Вона померла, і довелося ховати її під звуки вибухів у Києві. Подвійний стрес.

Нагадаємо, що Ольга Сумська закликала не допустити другої Бучі в Куп'янську

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська розповіла історію 17-річної українки з Маріуполя

Також, Ольга Сумська зайняла свій фронт у війні з Росією і потребує допомоги