Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко з першого дня повномасштабного вторгнення росії на територію України, всіляко підтримує співвітчизників і допомагає їм.

Цього разу Потап в Instagram поділився новиною про допомогу родині вдові російського окупанта, і здивувався, що життя солдата рф таке безглузде і дешеве.

На опублікованих Потапом кадрах стояла вдова так званого "героя Новоросії", і її молодший син, до того ж зараз її старший син служить в "ДНР". Російські волонтери передали їх родині 10 тисяч рублів і літні берци для старшого сина.

Скріншот допису Потапа
Скріншот допису Потапа

"Твоє обличчя, коли проміняв батю на берци і 10 тисяч тугриків", — іронічно відзначили під новиною, натякаючи на молодшого сина жінки, який дуже радів такій допомозі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Потап зазначив, що його дивує те, наскільки дешево оцінюють життя російського солдата. До того ж на його думку так її оцінює, не тільки уряд, а й близькі.

"Я дивуюся наскільки безглузде і дешеве життя російського солдата... синок задоволений, зараз йому щось куплять і батя п'яний його не відлупцює вдома, а старший брат поїде в нових берцах, в яких привезуть його без голови додому, але берці залишаться і ще він зможе за братом доносити ..ось він і посміхається..",- зазначив Потап.

Нагадавши, засмаглий Потап зрадів забороні на в'їзд до Росії, відпочиваючи з Каменських на пляжі: "так мало?"

Раніше Знай писав, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки :" не ходіть в поле до нас гуляти"

Також Знай повідомляв, Потап показав, як пропагандисти створюють фейки про Україну: "так і "Безсмертний полк" у Маріуполі покажуть"