Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова частенько радує шанувальників яскравими знімками і роликами на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Цього разу вона вирішила відвернути українців від подій в країні і показала свого домашнього улюбленця.

Олена Філонова, по всій видимості, вирішила відвернути увагу українців від того, що відбувається в країні і поділилася в соцмережі новою і дуже милою публікацією, яка розчулила багатьох її передплатників.

Фото зі сторінки Олени Філонової
Фото зі сторінки Олени Філонової

Так, блогерка показала свого домашнього улюбленця - білу і досить вгодовану кішку. Тварина лежить посеред ліжка і вилизується. Господиня при цьому знімає процес на камеру і тихенько звертається до улюблениці, але кішка навіть не звертає уваги, що біля неї хтось стоїть. Безумовно, такий позитивний ролик не міг не порадувати шанувальників.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Кс, кс, кс. Зайнята, ділова", - ніжно звертається Олена Філонова до кішечки.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України: "Перед очима розстріляна шапочка хлопчика".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал інформував, зірка популярного серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор".