У мережі згадали як любили український гурт "Время и Стекло" з Надією Дорофєєвою та Позитивом.

На сторінці шанувальниці гурту в Instagram з'явилося відео дворічної давнини, коли ще не було ні війни, ні розлучень, ні припинення існування гурту. На відео Надя з Позитивом співають свій хіт "Я обіцяв що люблю назавжди". А Надя звертається до шанувальників та каже, що ніколи не розлучиться з фанатами.

Время и Стекло. Фото: Instagram
Время и Стекло. Фото: Instagram

"Ми ніколи не розлучимося з вами, друзі, це точно!"

У дописі шанувальниця гурту написала, що знайшла це відео у своїй галереї. Це був вересень 2020 року.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Время и Стекло. Фото: Instagram
Время и Стекло. Фото: Instagram

"10 вересня 2020 рік. Останній концерт гурту "Время и Стекло" в Одесі. Мирна Україна, як завжди привітна Одеса, чарівна атмосфера, всі отримують задоволення… Надя каже: "Подивись, як гарно, Боже!". В такій інтернаціональній, але завжди українській Одесі наші артисти виступали російською мовою й ніхто, нікого, ніколи за це не пресував! Світ і добро завжди перемагають темряву й зло, любов сильніше смерті, а Україна — понад усе", - зазначила дівчина.

Время и Стекло. Фото: Instagram
Время и Стекло. Фото: Instagram

Нагадаємо, гурт "Время и Стекло" завершив своє існування, співаки не могли заспівати свій останній тур через коронавірус, але таки наважилися і в проміжках між спалахами хвороби провели свій прощальний тур. Надя стала сольною співачкою, а Позитив співає у гурті Mozgi.

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва порадила чудотворні вітаміни, які дають сили бійцям - українці оцінили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов виховав справжнього патріота.

Також "Знай.ua" писав, що гурт "Друга Ріка" вирушає в благодійний європейський тур.