Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов поділився атмосферним фото маленького сина. Росте справжнім патріотом.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує актуальну інформацію про події в Україні, а також ділиться сімейними кадрами.

Цього разу він показав фото маленького сина Максима, який стояв на багажнику пікапа. Крім того, на спинці можна помітити портрет Степана Бандери, і маленька дитина дивиться з ним в одному напрямку.

"🎼Максік наш - Бандера. Катерина - мати!..🎼 "- йдеться в повідомленні під постом. Єгор Крутоголов переробив популярну зараз пісню під новий лад.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До слова, судячи з номерів на автомобілі, знаходиться зараз сім'я у Великобританії, куди вирушили відразу після початку війни. Батько сімейства ж залишився в Україні, де допомагає нашим воїнам і волонтерам побороти російських окупантів.

Вже більше двох місяців вони не бачилися з дружиною і дітьми, але, при цьому продовжуємо вірити, що скоро все кардинально зміниться, і всі сім'ї возз'єднаються.

Всього у чоловіка два сини-Лев 2010 року народження, а також герой даної фотографії Максим - 2019 року народження. Разом з дружиною вони з 2016 року.

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" показав хвостату копію Оксани Марченко - одна особа

Раніше повідомлялося, що Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" нагадав, що 6 квітня на бункер Путіна впаде астероїд. NASA в курсі

Також, Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" засадив окупантів у мультяшний танк і змусив блеять