Відома українська модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва активно розвиває свій профіль в соцмережі Instagram і частеньно присвячує фанатів в найвідвертіші подробиці свого життя, за якою стежить понад 560 тисяч чоловік.

Відомо, що з початку повномасштабної війни на території України Даша Астаф'єва всіляко підтримувала армію і тероборону, особисто готуючи бійцям обіди в столичному ресторані, який після початку війни став волонтерським кулінарним пунктом. Навіть після провалу підступного плану окупантів захопити Київ, коли вже стало безпечніше, артистка продовжує допомагати своїй країні.

Даша Астаф’єва
Даша Астаф’єва

Цього разу Астаф'єва вирішила підтримати українську компанію з продажу вітамінів з Німеччини, яка неодноразово надсилала нашим бійцям оздоровчі комплекси. Бренд в якості гуманітарної допомоги надав 200 упаковок вітамінів "Головному військовому клінічному госпіталю". І це Даша не змогла не оцінити, тому закликала своїх шанувальників замовляти їх продукцію, таким чином намагаючись підтримати малий бізнес в Україні.

"Сьогодні я хочу підтримати не тільки країну в цілому, але й бізнес України, економіку і людей — зокрема", - написала Астаф'єва.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі - instagram.com/da_astafieva/
Коментарі - instagram.com/da_astafieva/

Коментарі - instagram.com/da_astafieva/
Коментарі - instagram.com/da_astafieva/

Нагадаємо, "Корисні і важливі ресурси кожен день": Даша Астаф'єва з ІТ-фахівцям робить неможливе

Як повідомляв Знай.uа, Даша Астаф'єва взялася за ніж заради наближення нашої перемоги: "Potato troops"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва розповіла, що її мотивує мішками чистити картоплю