Ведуча популярного шоу "Ревізор" Юлія Панкова показала архівне фото своєї родини з Полтавщини за 1925 рік.

Дівчина, яка ледь змогла виїхати за кордон з окупованого Гостомеля, вона втекла з міста на волосинці життя, та оселилася у Швейцарії. У своєму блозі в Instagram дівчина розмістила фото великої родини, де жінки були вбрані у вишиванки.

Юлія Панкова. Фото: Instagram
Юлія Панкова. Фото: Instagram

У дописі Юля пригадала, що її родина походить з Полтавщини, і хоч на фото люди серйозні та не веселі, це ще далеко не кінець.

"Я — Українка. А це – фотографія моєї родини з Полтавської області, 1925 рік. Цю фотографію я забрала з рідної хати батьків після того, як у будинок до нас увірвалися кадировці. Та перед тим, як російська наволоч там оселилася, а потім зруйнували все. Я- Українка. І я повернуся… і зроблю все, аби так само сфотографуватися зі своєю родиною і передати пам’ять своїм дітям", - написала Юлія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях підтримали Юлію та її прагнення зробити подібний знімок на пам'ять своїм дітям та онукам.

Юлія Панкова, архівний кадр. Фото: Instagram
Юлія Панкова, архівний кадр. Фото: Instagram

"Віримо в перемогу! І я впевнена, що в тебе все вийде", "Бідні ми були тоді... зажурені. Але видно по очах, що то був не кінець", "Дякую шо врятувала .. бо це скарб", "Бережи себе та свою сім'ю (так само і історію сім'ї обов'язково) Все буде Україна. Дай боже всім Вам вижити і бути здоровими.", - написали шанувальники Юлії.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше найгарячіша бабуся в світі похвалилася динамітним тілом і головним секретом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Астаф'єва порадила чудотворні вітаміни, які дають сили бійцям.

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Тарабарова зреклася рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко.