Відома українська співачка і акторка Світлана Тарабарова дала відверте інтерв'ю журналістам програми "Зірковий шлях" і розповіла про те, як змінилося її життя з початку бойових дій.

Як зізналася артистка, вона і зовсім не вірила, що війна почнеться, але її сім'я все ж готувалася до найгіршого. Коли росія вторглася в її рідну країну, вона повністю відчула всю серйозність ситуації, адже її будинок знаходився біля Ірпеня, де йшли найважчі бої.

Співачка з дітьми боялася постійних обстрілів, тому все ж вирішила переміститися в безпечне місце, зібравши все своє "життя" в маленьку валізу і покинувши рідний дім. З собою вони відвезли і няню, яка стала їх членом сім'ї в цей важкий час. Зараз співачка активно допомагає ЗСУ, влаштовуючи волонтерські концерти для збору коштів.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Також артистка не змогла не відповісти на питання про реакцію її колег з Росії, які всіляко замовчують конфлікт, а деякі і зовсім підтримую війну. Тарабарова жорстко відгукнулася про Регіну Тодоренко і Аліну Астровську, які маючи велику аудиторію, вирішили наслідувати приклад артистів кремля і промовчати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дуже складне питання для мене. Ви знаєте, вона зараз при надії (Тодоренко). Вона не знайшла слів, на жаль. Їм Бог буде суддею, їм з цією позицією і совістю жити, а нам жити у вільній і вже непереможній Україні", - сказала Тарабарова.

Нагадаємо, бабуся Каті Нікітіної з "Жіночого кварталу" допомогла Світлані Тарабаровій у важку годину: "Серце не може мовчати"

Як повідомляв Знай.uа, вагітна Регіна Тодоренко встала на ковзани, щоб розважити росіян, поки Путін знищує Україну: "Відлітаєш"

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко знову натякнула на дружбу між українцями і росіянами: "Світ зобов'язаний"