Відомий український хореограф Влад Яма став учасником популярного "Improv Live Show". Під час програми гумористи мали розповісти одну з дитячих казок, але у різних жанрах.

Влад Яма забажав, щоб це стала казка "Золота рибка". Гумористи "Improv Live Show" повинні були розповісти її у таких жанрах: фільм жахів, еротика, боллівудський фільм та новини. У цій мініатюрі взяли участь Володимир Шумко, Валік Міхієнко, Рома Міщеряков та Костя Трембовецький. Гумористи мали змінювати жанр розповіді, коли цього забажає Влад Яма.

Improv Live Show, скріншот
Improv Live Show, скріншот

"Старий хранитель маяка був зовсім одинокою людиною. Труп своєї дружини він ховав у ванній, і постійно з нею розмовляв", - розпочалася казка у жанрі фільму жахів.

Вже за секунду підхопив інший гуморист, та почав розповідати еротичну історію: "Ну як труп, те що жінка після чоловіка не може рухатися деякий час це не труп. Трупи так не посміхаються. Горіли аромасвічки, дід сказав:"Мені потрібно ще максимум 10 хвилин". Він пішов покурити до моря. Він дістав цигарку і зайшов у воду".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Improv Live Show, скріншот
Improv Live Show, скріншот

"Екстренна новина. Українська Венеція у кризі. У Вилково зникла риба", - підхопив інший гуморист та почав розповідати казку у жанрі новин.

Ця казочка від Влада Ями та гумористів дуже потішила всіх, однак її точно не розповідатимеш дітям на ніч.

"Тільки пообіцяйте НІКОЛИ не розповідати її дітям…☝️😁ЕКСКЛЮЗИВНА казочка від Влада Ями і наших ТАЛАНОВИТИХ імпровізаторів вже тут!🔥🔥🔥. Також нагадуємо про ЗБІР КОШТІВ нашого фонду!💰 PayPal: liga.zhyttia@gmail.com", - сказали у підписі під відео гумористів.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася, з ким проводить час у Європі після розлучення з Дантесом: "Ми давно не бачились"

Раніше Знай писав, Ольга Сумська закликала не допустити другої Бучі в Куп'янську: "Інтернет зник, готівка закінчується"

Також Знай повідомляв, Вову Остапчука розсмішили окупанти, які розпивали оливкову олію з келихів: "Воюємо з середньовіччям"