Відома українська співачка Олександра Заріцька з гурту "KAZKA" розповіла про пограбований російськими окупантами будинок, який розташований неподалік Гостомелю.

Про це українська артситка розповіла у програми "ЖВЛ".

Олександра Заріцька зізналася, що у перші дні повномасштабного вторгнення росії хотіла залишитися у своєму будинку разом з рідними. Однак вже на п'ятий день через сильні вибухи вони вирішили їхати у більш безпечне місце.

Олександра Заріцька, скріншот
Олександра Заріцька, скріншот

Після того, як у Київській області побували російські окупанти стало відомо про численні випадки мародерства. Це й торкнулося і будинку Олександри Заріцької. Співачка зізналася, що з будинку винесли практично все. Навіть намагалися вкрасти мікрофон, але враховуючи те, що виносили з дому багато речей, мікрофон загубили дорогою і його вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Там приїжджав мій сусід (подивитися будинок, – ред). Повиносили абсолютно всю техніку, всі речі, які були більш-менш цінні. Навіть мій мікрофон хотіли винести", – розповідає співачка.

Знаменитість зізналася, що після того, як у її будинку побували російські окупанти, вона більше не може там відчувати себе спокійно та комфортно.

"Це дуже жорстко. Навіть забрали величезну колонку, яка важила десь 30 кг. Не знаю взагалі що у людей в голові. Мені не шкода речей, мені дуже неприємно, що ти тепер вже ніколи не будеш в цьому домі почуватися спокійно. Відчуття таке, що вдерлись у твій дім, у твою фортецю, якось принизили..." – підсумувала Саша.

Нагадаємо, Олександра Заріцька з Kazka вказала на те, що стало добрим знаком для України: "Ми - є, і правда на нашому боці"

Раніше Знай писав, KAZKA пригадала дитинство в Харкові і показала, що зробили окупанти з рідними місцями: "Туди влучив снаряд"

Також Знай повідомляв, Олександра Заріцька з Kazka покинула Україну і виїхала до США: "Для мене це можливість…"