Через повномасштабне вторгнення росії в Україну українські знаменитості стали до зброї. До лав ЗСУ і тероборони вступили співаки, актори та спортсмени, які не змогли просто спостерігати, як убивають українців.

Учасник 2 сезону "Холостячка" Максим Тарапата записаний до резерву тероборони. Але і в тилу роботи вистачає — він долучився до закупівлі майна для вимушених переселенців. Про це повідомили у Instagram "Холостячка"

Максим Тарапата. Фото: Instagram
Максим Тарапата. Фото: Instagram

"Зараз за дорученням Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України організовується закупівля необхідного майна для потреби наших співгромадян, які вимушені покинути свої домівки. І зараз організується закупівля великої кількості наметів, ліжок, спальних мішків, засобів гігієни тощо. Тому я прошу також долучатися всіх небайдужих в кого є необхідні ресурси та можливості", - звернувся Максим до небайдужих українців.

Максим Тарапата. Фото: Instagram
Максим Тарапата. Фото: Instagram

Максим Тарапата записався у тероборону ще наприкінці лютого, та досі ходив лише на чергування. Тепер підприємець долучився до збору коштів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Максим Тарапата. Фото: Instagram
Максим Тарапата. Фото: Instagram

"Як гарно він говорить українською! І це прекрасно!", "Такий красень", "Максим", "Я за нього вболівала", "Дуже гарно розмовляєте, говоріть на рідній мові", - підкреслили вишукану мову Максима шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше СБУ поділилися доказами, як окупанти катують українських полонених

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Козловський жорстко відповів на "нападки" Слави Камінської через концерти на передовій.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Репяхова розповіла, які "ліки" допомагають їй відволіктися від війни.