Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова розповіла, які "ліки" допомагають їй відволіктися від війни в Україні. Цим дівчина поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катерина Репяхова зізналася, що поки в країні така складна ситуація її "ліки" від того, що відбувається - знання. Дівчина намагається відволіктися від тих жахів, що творять російські окупанти за допомогою навчання.

Павлик і Репяхова. Фото: скрін youtube
Павлик і Репяхова. Фото: скрін youtube

"Ви знаєте, що я зараз вчуся. І це хороші ліки (хоч на час) відволіктися від усього нашого жаху. Зараз у всіх нас життя стоїть на паузі. І не важливо, де ви знаходитесь: за кордоном, на заході України або вдома - ви можете дізнаватися що-небудь нове. Спасибі Богу, ми живемо в такий час, коли є багато можливостей в Інтернет-просторі і не обов'язково платити за знання", - розповіла Репяхова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Катерина Репяхова поділилася з шанувальниками на яких ресурсах займається сама і закликала долучатися, щоб не ставити життя на паузу і отримувати нові знання.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "Не ходіть в поле до нас гуляти".

Також наш портал інформував, ведучий Григорій Решетник оголосив нову героїню шоу "Холостячка", буде краще Мішиной і Огневич: "Вона вперше".

Крім того, наш портал інформував, Тіна Кароль пообіцяла покарати окупантів, нагадавши про трагедію в Одесі напередодні Великодня: "Ми бачимо кожного".