Український виконавець Віталій Козловський з перших днів підтримував українських захисників, виконуючи пісні і піднімаючи бойовий дух. Водночас співачка Слава Камінська таку поведінку артистів розкритикувала. Що думає про це сам Віталій, він розповів в інтерв'ю "КП в Україні".

Віталій Козловський відповів славі Камінській, яка вважає патріотичні пісні бенкетом під час чуми, а концерти на передовій не доречні. Він зазначив, що навіть чути цього не може. На його думку в тих реаліях, які склалися в країні зараз, потрібно піднімати дух, настрій, жартувати, співати.

Віталій Козловський, фото:  instagram \\ vkozlovskiy
Віталій Козловський, фото: instagram \\ vkozlovskiy

Співак зазначив, що не варто порівнювати нинішні виступи і ті, що були до війни. За його словами зараз це зовсім інші емоції і навіть самі пісні звучать по-іншому.

Слава Камінська. Фото: Youtube
Слава Камінська. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Сьогодні, навпаки, необхідно піднімати дух, настрій, жартувати, співати. Я це впевнено можу сказати, співаючи для наших воїнів. І це не бенкет під час чуми, повірте мені. Концерти сьогодні проходять не в тому форматі, в якому вони проходили раніше. Це зовсім інша емоція. Багато пісень, які колись співалися, тепер звучать зовсім по-іншому. І сприймаються по-іншому. Я теж думав, що зараз, можливо, недоречно давати концерти, але тільки до тих пір, поки не відбувся мій перший концерт в "Охматдиті". У мене було враження, що на 25 хвилин, які я співав, зупинилася війна", - зізнався Козловський.

Раніше Знай писав, Даша Астаф'єва порадила чудотворні вітаміни, які дають сили бійцям - українці оцінили: "Пропив курс і горя не знаю".

Також ми повідомляли, Світлана Тарабарова зреклася рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко: "Їм Бог буде суддею".

Нагадаємо, Марина Боржемська показала українців, що "народилися в сорочках": дивом вибралися з палаючого Маріуполя