Переможиця "Холостяка" Даша Ульянова, яка також стала ведучою музичної програми на каналі М2, показала своїм фоловерам, як вміла вигинатися змалку.

Дівчина показала запис свого виступу з 2009 року. Вона вигиналася та здійснювала фігури та потрібні для виступу акробатичні вправи. Шикарна гнучкість та розтяжка, яку показала дівчина змусила багатьох розкрити рота від подиву, не всі так зможуть.

Даша Ульяненко. Фото: Instagram
Даша Ульяненко. Фото: Instagram

Імовірно Даша переглядала відео на комп'ютері своїх батьків, які живуть у Кривому Розі, та до яких дівчина приїхала гостювати на Великдень.

Даша Ульяненко. Фото: Instagram
Даша Ульяненко. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Адже відомо, що такі старі відео зберігають лише батьки для своїх діток та для себе, щоб пірнати час від часу у спогади, коли їхня дитина була невід'ємною частинкою них самих.

Даша Ульяненко. Фото: Instagram
Даша Ульяненко. Фото: Instagram

Переглядаючи ці відео стає зрозумілим і потреба Даші у постійних спортивних тренуваннях, і у тому, аби мати гнучкість м9язів, адже це неперевершене відчуття легкості, яке дає спорт з дитинства - супроводжує впродовж усього життя.

Дівчина також повідомила, що не стоїть осторонь біди, яка трапилася з Україною. Вона візьме участь у заході в Дубаї, кошти від якого підуть на допомогу Україні та ЗСУ. Про це вона повідомила у наступних сторіс.

Нагадаємо, раніше Андрій Задворний показав, як потрібно ставитися до російських окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведуча "Ревізору" Юлія Панкова показала колоритне архівне фото.

Також "Знай.ua" писав, що MamaRika розкрила таємницю виховання місячного малюка в умовах війни.