Співачка MamaRika, яка одружена з шоуменом Сергієм Середою розповіла на своїй сторінці в instagram, на що витрачає час молода мама. Пара виховує сина Давида, якому на початку серпня тільки виповниться один рік.

Наприкінці серпня минулого року в родині співачки MamaRika і шоумена Сергія середи народився первісток. Молоді батьки довго не могли визначитися з ім'ям малюка, але незабаром прийшли до рішення назвати його Давидом.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Так, молода мама MamaRika вирішила відповісти шанувальникам, чому досить мало часу приділяє соцмережам і рідко "виходить на зв'язок". Зірка опублікувала фото, на якому показала, яку їжу готує для свого сина. Вона зазначила, що з початком прикорму стало складніше, адже їй доводиться багато часу проводити на кухні, щоб годувати дитину тільки кращим. Також нікуди не робити потребу міняти підгузки, ходити на прогулянки і грати з малюком.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Де я постійно пропадаю? З появою прикорму - я весь час на кухні. Ну і не забуваємо про гв, підгузки, іграх, прогулянках і т. д. хто там говорив, що після 6 місяців буде легше?",- підписала фото співачка.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України: "Перед очима розстріляна шапочка хлопчика".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал інформував, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "Не ходіть в поле до нас гуляти".