Учасник другого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Андрій Задворний, який після повномасштабного вторгнення росії, вирішив почати спілкуватися виключно українською, поділився кадрами з пораненим окупантом.

Цими кадрами Андрій Задворний поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

На опублікованому відео пораненому російському окупанту дали зателефонувати рідним. Жінка на другому кінці слухавки була дуже стурбована і переймалася за здоров'я ймовірно свого чоловіка.

Скріншот stories Андрія Задворного
Скріншот stories Андрія Задворного

- А нога у тебе як?, - запитала жінка.
- Її немає, - відповів окупант.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього Андрій Задворний вирішив поцікавитися в українців чи можна зловтішатися над російськими окупантами. Саме тому він влаштував опитування.

Серед запропонованих варіантів було чотири варіанти:
1. Так, але з особливим цинізмом
2. Вони такі убогі, що немає сенсу
3. Вони не винні просто виконували наказ
4. Ні, окупанти теж люди.

Скріншот stories Андрія Задворного
Скріншот stories Андрія Задворного

Що цікаво, Андрій Задворний вважає, що саме перший варіант є правильним, і по іншому ставитися до тих, хто прийшов на українську землю зі зброєю не можна.

Відео можна переглянути тут.

Нагадаємо, Андрій Задворний з "Холостячки" вирішив перейти на українську мову, щоб підняти патріотичний дух: "Сподіваюсь на підтримку"

Раніше портал Знай писав, російська зброя проти жовто-синіх прапорів: Андрій Задворний показав, як беззбройні українці стримують ворога

Також портал Знай повідомляв, учасник "Холостячки" Андрій Задворний вступає до лав ЗСУ: "По моєму Києву постійно гатять"