Улюбленець Ксенії Мішиної Ілля Рибальченко показав воїнів ЗСУ та запропонував новий формат "Холостячки".

У своєму сторіс на Instagram Ілля показав воїнів ЗСУ та запитав чи не хотіли б дівчата-"холостячки" подивитися шоу з такими чоловіками.

"Ну що, дівчата, хотіли б подивитися "Холостячку" з такими чоловіками? Оце буде справжній проєкт, от це буде крутезна боротьба"

Ілля Рибальченко. Фото: Instagram
Ілля Рибальченко. Фото: Instagram

Відомо, що Ілля пішов служити в армію, він знаходиться не у теробороні, він пішов у сапери, та вже здійснив свій перший підрив бомби, яку скинули росіяни. За традицією, на фото нижче Ілля відкусив шмат тротилу - речовини, з якої складається бомба.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ілля Рибальченко. Фото: Instagram
Ілля Рибальченко. Фото: Instagram

До війни чоловік займався силовими вправами, тому має досить потужні м'язи. Після участі у "холостячці" хлопець має успіх у жінок. Не так давно він писав, що цінує у жінках.

На думку Іллі, характер, уподобання, інтереси, очі, губи, груди – все це атрибутика. Найцінніше — це її розум та людяність. "Це те, з якою легкістю вона може утримати біля себе. Не надриваючись і не вигадуючи історій та драм, а саме легко та невимушено. Не буде тебе переробляти, але якимись їй одними відомими способами займе твої думки, і вони будуть рухатися в потрібному їй напрямку".

Нагадаємо, раніше Андрій Задворний з "Холостячки" розповів, чи можна зловтішатися над окупантами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Запоріжжі показали ще одне "обличчя зради", продавчиня ковбас і пельменів.

Також "Знай.ua" писав, що ведуча "Ревізору" Юлія Панкова, яка ледь вирвалась з окупованого Гостомеля, показала колоритне архівне фото своєї родини з Полтавщини.