Популярна українська співачка і блогерка Анна Тринчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер відреагувала на поведінку української співачки Анни Дзюби родом з Черкас, яка ще недавно виступала у складі гурту Artik&Asti, а тепер же активно почала вести сольну кар'єру під псевдонімом Anna Asti.

Анна Дзюба, скріншот: Instagram
Анна Дзюба, скріншот: Instagram

Як відомо, з початку повномасштабної війни дівчина ні слова не сказала на підтримку своїх співвітчизників і не висловила свою громадянську позицію, намагаючись замовчати про те, що відбувається, як і багато артистів в рф. А зовсім недавно вона анонсувала прем'єру пісні з головним "улюбленцем" кремля Філіпом Кіркоровим, що не могло не розгнівати Анну Трінчер, яка навіть почала розмовляти українською мовою з початку бойових дій і записала патріотичний хіт.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Трінчер підкреслила, що дії Анни викликають не найкращі емоції. Її обурило, що українка не те що промовчала з приводу війни, але навіть зважилася заспівати в дуеті з Кіркоровим і продовжила працювати в росії. Також Анна поділилася, що за пару днів до початку війни вони бачилися і навіть записали спільний відеоролик, який вона так і не опублікувала.

"Не розуміла артистів, які мовчать весь цей час. Там постять прапори дружби між Україною і росією. Але робити дует з пропутінським артистом Кіркоровим... Немає слів", - сказала Трінчер на відео.

Нагадаємо, Анна Трінчер вразила зворушливими кадрами з українським захисником: "Повертайся живим"

Як повідомляв Знай.uа, черкаська копія Лободи Анна Asti зробила вибір на користь "шанувальника" Марченка Кіркорова: співатимуть про кохання

Також портал Знай.uа писав, що Анну Трінчер "затримала" поліція посеред траси - підозрюють у диверсії: "Вибігає мер і наводить кіпіш"