Американська актриса, кінорежисер і продюсер, найбільш відома як виконавиця ролі Рейчел Грін в телевізійному серіалі "Друзі", за яку вона була удостоєна премій "Еммі" і "Золотий глобус" Дженніфер Еністон поділилася цікавою публікацією в соціальній мережі. Вона показала, як відпочиває з відомим коміком Адамом Сендлером в Парижі.

Відповідний пост Дженніфер Еністон продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

Всі Прекрасно пам'ятають легендарну комедію з Дженніфер Еністон і Адамом Сендлером - «Прикинься моєю дружиною». Вони знімалася не тільки в цьому фільмі, так що ці актори досить близькі.

Дженніфер Еністон і Адам Сендлер
Дженніфер Еністон і Адам Сендлер

"Наш@lolavie приїхали! (запуск сьогодні)@adamsandler схвалено", - підписала Відеоролик популярна американська актриса.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фанати Дженніфер не змусили себе довго чекати і почали писати свої відгуки.

Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube
Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube

"просто хочу сказати@jenniferaniston @lolavieспасібо за те, що ти була моїм зразком для наслідування і іконою більше 22 років, так як мені було шість років, ти завжди будеш людиною, на яку рівняєшся, я сподіваюся, що одного разу ми зустрінемося з тобою, щоб сказати тобі лицем до лиця, гарного дня, Любов, Елін з Уельсу Великобританія", "День, коли ми отримуємо міжнародну доставку@jenniferanistonЯ буду чудити. Ми любимо вас тут, у Великобританії, і сподіваємося, що ви скоро повернетеся @lolavie", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Дженніфер Еністон
Коментарі на пост Дженніфер Еністон

Нагадавши, у мережі повідомили, що Річард Гір підтримав Україну не тільки словами.