Відомий український телеведучий Тимур Мірошніченко з перших днів повномасштабного вторгнення росії робить все аби підтримати українців. Він допомагає тим, хто цього потребує та веде різноманітні благодійні заходи.

Цього разу Мірошніченко на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram закликав світ допомогти Маріуполю, який опинився у блокаді російських окупантів. Телеведучий закликав людей не мовчати, а робити все можливе, щоб евакуювати цивільне населення з під постійних обстрілів.

Тимур Мірошніченко, фото з instagram
Тимур Мірошніченко, фото з instagram

"Ми вже не дивуємось тотальній брехні російського керівництва, варварству російської армії та дикому схваленню цього всього з боку пересічних росіян. Але дивитися без сліз на вщент зруйнований Маріуполь, на щонайменше 20 тисяч убитих мирних жителів, на сотні тисяч примусово депортованих… неможливо! Як і неможливо пробачити!", - зазначив Мірошніченко.

Тимур Мірошніченко впевнений, що російські окупанти обов'язково заплатять за те, що вони зробили у Маріуполі та інших українських містах, однак зараз всі повинні допомогти врятувати блокадне місто.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Розплата обов’язково настане. Але зараз ми волаємо на весь світ: STOP THE GENOCIDE IN MARIUPOL 🙏🏻🙏🏻🙏🏻", - підсумував телеведучий.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася, з ким проводить час у Європі після розлучення з Дантесом: "Ми давно не бачились"

Раніше Знай писав, Олександра Заріцька з "KAZKA" згадала про пограбований російськими окупантами будинок

Також Знай повідомляв, дружина Жені Кота з "Танці з зірками" закинула ніжку так, щоб все було видно: і попу, і "вау"