Десь півроку тому, вже навіть більше, спадкоємець відомої української династії акторів, ведучий Дмитро Ступка переїхав до Сполучених Штатів Америки на постійне місце проживання.

Раніше говорилося про те, що вони разом з сім'єю навіть можуть залишитися там назавжди. Це стосується Дмитра, його дружини Поліни Логунової і дочки Богдани.

Дмитро Ступка, скріншот: YouTube
Дмитро Ступка, скріншот: YouTube

Не варто забувати і про те, що влітку 2021 року він дозволив собі пожартувати про травесті-Діву Монро. Тоді він сказав: "Це вона? Чи не воно?". А зараз Дмитро Ступка вирішив нагадати, що він, в першу чергу, українець, незважаючи на те, що знаходиться закордоном.

У нашій країні вирує війна проти Російської Федерації вже більше двох місяців.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Добрий вечір, ми з України!💙💛 Photo @nekrasova.photos", - пише Дмитро у публікації.

Скрін, Instagram Дмитро Ступка
Скрін, Instagram Дмитро Ступка

"Нову аватарку став", "Одягнути вишиванку-це не патріотизм, а треба бути корисним для своєї країни", "За бугром у вишиванці як патріотично", "Люди такі цікаві☺ поїхала людина і поїхала. Його право! "У вишиванці закордоном" Ну і добре! Люди скрізь потрібні. А перевіряти "допомагаєте ви чи ні" - дно взагалі! Чому хтось повинен щось комусь показувати або доводити☺️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, травесті-діва Монро поскаржилася на цькування після скандалу з Дмитром Ступкою: "Не видно, що я жінка?"

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Ступка принизив травесті-Діву Монро в прямому ефірі: "Це вона? Чи воно?"

Знай.ua писав, дев'ять років, як Україна попрощалася з Богданом Ступкою, кращі цитати легенди: "Нехай говорять, що хочуть. А я живу"